Korona virus i rent a car agencije

Korona virus i rent a car agencije

Mar 13 2020 /Komentara / Autor: MMS Rent a car

Ne možemo svi sedeti kod kuće zbog korona virusa (coronavirus). Neko mora i da radi i da putuje. I da koristi rent a car usluge.

Naša agencija, kao i verovatno mnoge druge slične agencije koje se bave iznajmljivanjem vozila, jednostavno je morala da se prilagodi situaciji u kojoj korona virus dominira kao tema i ne smao kao tema. Zbog toga i putem ovog bloga želimo da vas obavestimo da pratimo šta se događa sa našim aktivnostima i kako se mi prilagođavamo novonastaloj situaciji.

Naš osnovni cilj je da primenjujemo sve smernice, preporuke i protokole državnih organa kako bismo osigurali i obezbedili vašu sigurnost kao korisnika naših usluga.

Zato ako vam trebaju usluge najam vozila želimo vas da obavestimo da pratimo uputstva SZO, odnosno Svetske zdravstvene organizacije kao I meritornih državnih I gradskih centara za kontrolu bolesti u pogledu širenja virusa.

Naš fokus, želja i napor je da omogućimo da naša usluga funkcioniše dokle je to moguće i da na taj način omogućimo zadovoljenje vaših potreba u pogledu iznajmljivanja vozila, uz maksimalno očuvanje sigurnosti klijenata i naših zaposlenih.

Naša rent a car agencija je uvek sa vama i kada je najteže i nećemo vas izneveriti ni u ovom slučaju.

 

Evo šta radimo u pogledu korona virusa

 

Poboljšali smo tehnike i procedure koje se koriste za čišćenje vozila nakon svakog najma vozila.

O čemu posebno vodimo računa?

Posebno obraćamo pažnju na:

  • Dodirne tačke kupaca u unutrašnjosti vozila kao što su sedišta, volan, zatim kvake na vratima ali i druge tvrde dodirne površine.
  • Obavezno često čistimo naše objekte preporučenim sredstvima za čišćenje.
  • Nastojimo da naši radnici budu sigurno i maksimalno zaštićeni jer samo tako mogu davati potreban nivo kvaliteta usluge.
  • Vodimo računa da svi oni zaposleni koji se osećaju loše ili posumnjaju u svoje zdravstveno stanje zbog korona virua ostanu kod kuće ili obave potrebne preglede odnosno testove na corna virus ako je to potrebno.


Posebno ističemo edukaciju i stalno podsećamo sve zaposlene na oprez i potrebu čestog pranja ruku i korišćenje dezinfekcionih sredstava.


Promena ili otkazivanje rezervacije

 

Ako  već imate rezervaciju, mi vas čekamo i učinićemo sve što je u našoj moći da bezbedno koristite naše usluge najma. Naravno da razumemo situaciju ako ne možete da realizujete vaše putovanje. Ako želite promeniti rezervaciju, to možete učiniti bez dodatnih naknada za tu promenu.


Ostanimo povezani


Ovo stvarno izazovno vreme kod mnogih ljudi stvara potrebu za alternativna rešenja u prevozu kao I za rent a car vozila. Ako vam treba automobil za iznajmljivanje, mi smo tu za vas.

U slučaju bilo kakvih upita, kontaktirajte nas, pozovite nas na +381 65 214 00 21. Vaša sigurnost je naš prioritet i cenimo poverenje koje dajete našem timu i našoj firmi.

Budite solidarni i podelite vaša iskustva sa korona virusom i vozilima koje koristite. 


TAGOVI: korona virus /korona /coronavirus /covid19 /covid-19 /rent a car /korona virus i vozilo /
KOMENTARA(4)
Srecko
Srecko

Rent a car agencija moze pripremiti sterilno cist automobil ali ako zarazeni koronoa virusom iznajmljuju auto posao je uzaludan.


31/Mar/2020
angelina
angelina

Dobro je znati da se vodi racuna o higijeni i dezinfekciji, za razliku od gsp-a.


14/Mar/2020
malena
malena

Prava stvar u pravo vreme. Verovatno da ima mnogo "nevernih Toma" koji trenutno moraju debelo da razmisle pre nego što uđu u automobil rentacar agencije. Agencije koje drže do svoje reputacije, kao što je "MMS", sve to rade i inače, a sada još temeljnije. Nema razloga za brigu. :)


14/Mar/2020
putnik
putnik

Pranje ruku, dezinfekcija kvaka na vratima vozila kao i unutrasnjosti vozila pri svakoj promeni najma, ddnosno klijenata se podrazumeva! to je najmanje sto svaki korisnik rent a car vozila ocekuje od agencije koja se bavi ovim poslom.


14/Mar/2020

Želite da komentarišite ovaj blog?
Socijalne mreže

MMS Facebook MMSTwitter MMS YouTube

© 2017-2019. | Sva prava zadržava
MMS Autorent - rent a car

Web dizajn TeshaDesign
Kontakt informacije

MMS Autorent - rent a car
E-mail: mmsautorentacar@yahoo.com
Sajt: rentacarmms.rs
Kneza Višeslava 63
T.C. Bazar Vidikovac
Lokal 2.20


Kontakt telefoni
+381652140021
+381 11/2331445